Horseflame Precision 905 met houtbak

1.072,00 incl btw

Beschrijving

Horseflame ‘Precision I HF 905’ houtkachel: ideale warmtebron voor een kleine tot middelgrote kamer

 

De Precision 1 is de kleinste in de range van drie houtkachels. Met 4,9 kW uitermate geschikt voor kleinere/middelgrote kamers, keuken, chalet. De uitstraling is die van eenvoud. Daardoor zie je door het royale raam het vlammenspel goed. De houtblokken sla je op onder de kachel. In de stevige voet. Praktisch en veilig.

Getest en gecertificeerd door UK DEFRA. Kortom: een schone houtkachel, van zeer hoge kwaliteit. Met een enorm hoge efficiëntie en multifunctionele uitstraling: modern en traditioneel,

Capaciteit: 3-6 kW
Rendement: 84,3% netto efficiënt door clean-burn
Co emissie: 0,18%
Fijnstof: 35 mg/m³
Maatvoering:
-Hoog: 810 mm
-Breed: 450 mm
-Diep: 390 mm
Rookkanaal top en achter: 125 mm
Lengte houtblokken: 250 mm
Gewicht: 94 kg
Garantie: 5 jaar op de body
Materiaal: een uitgekiende mix van degelijk staal en gietijzer
Leverbaar in de kleur zwart-antraciet

 

 

ALPHA en Precision: de nieuwe generatie houtkachels met een (over)treffende brandtechniek en extreem lage emissie.

De ALPHA en Precision houtkachels combineren modern met traditioneel. Allemaal zijn ze uitgevoerd met de geavanceerd Clean-Burn brandtechniek. Essentieel onderdeel daarvan vormt de tertiaire luchtinlaat, voor een hogere verbrandingstemperatuur, naverbranding en minder uitstoot van fijnstof. Het resultaat is een zeer schone verbranding en hoge efficiëntie van gemiddeld rond de 80%. De houtkachels voldoen aan de strenge Duitse emissie-eisen van na 2014!!
Deze fraaie, strakke houtkachels zijn uitgevoerd in een slimme mix van staal en gietijzer (zeer duurzaam). Een unieke combinatie, die speciaal is ontwikkeld en gestyleerd voor de West-Europese markt. Uiteraard met schone ruitverbranding, want de vlammen kunnen en willen gezien worden door de grote vlakke ruiten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Horseflame Precision 905 met houtbak” te beoordelen