Helex Beaufort Classic 11 kW

1.850,00 incl btw

Categorieën

Beschrijving

Helex Beaufort Classic 11 kW

Opbrengst: 11 kW
CO% 0,11%
Efficientie; 76%

Kies de Beaufort die bij uw woonruimte past. Neem nooit een te grote houtkachel, het is belangrijk om goed, voluit te kunnen stoken. Het smoren van een houtkachel is niet goed voor uw rookkanaal en het milieu en de kachelruiten worden dan ook snel zwart. Dat is toch zonde van het mooie uitzicht!
De Beaufort is een convectiehaard, dat betekent dat de warmte wel gelijkmatig verspreid wordt. Als u meerdere ruimtes wilt verwarmen kunt u de deuren opzetten en daarvan profiteren. Het is wel belangrijk dat de thermostaat van de vloerverwarming of cv op de juiste plek zit
De Beaufort houtkachel is leverbaar in drie verschillende formaten en capaciteiten variërend van een bescheiden 6 kW tot een forse 11 kW. Wilt u een hogere of lagere Beaufort of wilt u een bakoven boven op de Beaufort? Voor de eindeloze mogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld het nieuwe model; de Beaufort Woodstacker.

De Beaufort is een duurzame houtkachel van en voor de échte houtstokers onder ons. Voor wie het wil weten… de Beaufort is het product van jarenlange ontwikkelingen en aanpassingen op basis van feedback van klanten en een select consumentenpanel. Het belangrijkste uitgangspunt was daarbij het rendement en het voldoen aan de strenge Duitse Din-plus norm met een minimale uitstoot van CO² en fijnstof. Deze norm gaat verder dan de Nederlandse regelgeving. Hiervoor is ten opzichte van het eerste type Beaufort o.a. de verbrandingskamer aangepast en zijn er nu drie afzonderlijk van elkaar te bedienen luchttoevoeren (voor de primaire, secundaire en tertiaire verbranding). Deze verbrandingstechniek wordt Triple Pilot (3P) genoemd. Door dit systeem is de Beaufort houtkachel beter regelbaar dan ooit tevoren en in staat om zelfs onder de moeilijkste omstandigheden goed te functioneren.
De meeste klanten kiezen voor een houtkachel om op de stookkosten te kunnen besparen, daarnaast is het milieu en duurzaamheid een belangrijk argument. Vaak zijn Beaufort klanten al ervaren stokers of komen ze uit een gezin met echte houtstokers. Natuurlijk is de Beaufort houtkachel voorzien van een goede gebruiksaanwijzing waardoor zelfs een leek na een paar keer ‘proefstoken’ de haard onder controle heeft.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Helex Beaufort Classic 11 kW” te beoordelen